Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Vízhatlan

Az Albagips által kínált falrendszer az egyetlen a szárazépítészeti rendszerek között, amely teljes vízhatlanságra vonatkozó tanúsítványt szerzett.

Ennek köszönhetően használható olyan problémás helyeken is, ahol eredendően magasabb, vagy előre láthatóan magasabb lesz a nedvességtartalom az átlagosnál (szuterén helységek, garázs, konyha és fürdőszoba). Ezen felül ahol szükséges, ott érdemes a válaszfalat még a padlóburkolás előtt felhúzni, így a falak segítségével a padlózat tekintetében is elérhető a helységek közötti hangszigetelés. Az egyedülálló tervezésű panelek használatával úgy is elérhető a vízszigetelés, ha csak a padlóval érintkező első sor készül vízálló elemekből, így képezve hatékony védelmet a függőlegesen felszívódó nedvesség ellen, vagy egy esetleges kisebb elázás (csőtörés) esetén.

Vízálló változat

Minden válaszfalelem kapható vízálló változatban is, amely kék színű a standard alapváltozattól való könnyű megkülönböztetés érdekében.

A vízálló adalékanyag hozzáadásával készülő speciális alapanyag keverék teszi különösen alkalmassá a panelt nedves helyiségekben (pl. fürdőszoba, pince) való felhasználásra. A kérésre elérhető vízállósági tanúsítvány szaklaboratórium által 24 órás teljes alámerítéses vízpróba alapján került kiállításra, melyet az az ISTEDIL tanúsított (tanúsítványszám:020/90 -020/90 A).

A 24 órás teljes alámerítéses vízpróba eredménye:

Vízfelvétel W= 1,27 %

Duzzadás 0,13 mm

Rendszerünk az EN norma szerinti vízállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Vízfelvétel: W 1,27 %

Az Albagips által kínált álmennyezeti paneleket a beépítést követően nem károsítja semmiféle környezeti nedvesség által okozott fizikai károsító hatás. 95%-os relatív nedvességtartalom szintig használható. Klimatizáció beépítése nélkül is lehetséges a panelek felhasználása.

Vissza