Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Tűzálló

Termékeink, legyen szó akár az álmennyezeti rendszerünkről, akár a válaszfalrendszerünkről, A1 tűzvédelmi osztályba tartoznak (nem éghető).

Egyik termékünk típusa sem generál füstöt égéskor.

Az álmennyezeti rendszerünkből akár R.E.I. 120 perc tűzállóságú szerkezet is kialakítható, míg a válaszfalrendszerünknél a tűzállóság 120-180 percig garantált a felület burkolatától függően.

Ez teszi a válaszfalrendszerünket is kétséget kizáróan elsőrangúvá minden más szárazépítészeti rendszerrel szemben. A válaszfalrendszerünkön kívül egyetlen más falrendszer sem egyesíti magában az éghetetlenség és a tűzállóság előnyét a gazdaságossággal.

Vissza