Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Szilárd

Az álmennyezeti panelek esetében, a panelek alapanyagát adó gipsz tisztasága és a vízbázisú, a panelek felületének kezelésére használt fedőrétegminőségének alaptulajdonságainál fogva a legmagasabb fokú szilárdságot garantál minden más álmennyezeti elemmel szemben.

A válaszfelrendszerből készült falakat figyelemre méltó tömörség jellemzi, mely már egyszerű ujjal való kopogtatással egyértelműen érzékelhető. Az elemek gyártására használt kiváló minőségű gipsz, és a rostszerkezettel történő megerősítés jelentős szilárdságot és ütésállóságot kölcsönöz a paneleknek.

Az UNI 8201 ütésállósági tanúsítvány (ISTEDIL tanúsítványszám: 0375-2001 del 01/03/2001) a fal legszigorúbb körülmények között tesztelt magas megbízhatósági fokát igazolja. A különlegesen tömör szerkezet miatt a válaszfalrendszerünkből épített falak teljes felületükön szegelhetők.

Vissza