Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Sky Panel

Kazettás álmennyezeti rendszer

A könnyített gipsz SKY PANELEK egy speciális, gyors száradású alabástromgipsz masszából készülnek, az anyagba ágyazott 12 μ vastagságú éghetetlen üvegszálerősítéssel.

A panelek látható felülete fehér színű (oldásmentes) vízbázisú fedőréteggel kerülnek bevonásra, mely garantálja a felületek maxilmális egységességét különböző gyártási tételek esetén is.

Miért ezt használja?

Éghetetlenség és tűzállóság

Termékeink A1 tűzvédelmi osztályúak (nem éghető).

Egyik típusa sem generál füstöt égéskor. 

Mindenféle mérgező hatástól mentes

A SKY PANEL kizárólag gipsz és víz felhasználásával készül, a gipszágyba teljes fedéssel beágyazott vastagüvegszálakkal (a hatályos normatívák szerint). Semmiféle szerves vagy kémiai adalékot nem tartalmaz, és abszolút mentes leváló, lebegő mikroszálaktól. A fentiek miatt a SKY PANEL abszolút atoxikus, ezért különösen alkalmas kórházak, bölcsődék, iskolák, különböző élelmiszeripari létesítmények, stb. építésénél való felhasználásra.

Szilárdság, megbízhatóság

A panelek alapanyagát adó gipsz tisztasága és a vízbázisú, a panelek felületének kezelésére használt fedőréteg minősége alaptulajdonságainál fogva a legmagasabb fokú szilárdságot garantál minden más álmennyezetelemmel szemben.

Vízhatlanság

A paneleket a beépítést követően nem károsítja semmiféle környezeti nedvesség által okozott fizikai károsító hatás.

95%-os relatív nedvességtartalomszintig fasználható.

Klimatizáció beépítése nélkül is lehetséges a panelek felhasználása.

Nedvességfelvevő képesség

A SKY PANEL anyagánál fogva sajátos jellemzője a kiváló nedvességfelvevő-képesség, könnyen elnyeli a helyiség többlet-páratartalmát, melyet a szárazabb és melegebb időszakokban fokozatosan lead. Így hozzájárul a helység optimális mikroklímájának szabályozásához.

Hajlításállóság

A panelek belső nagy vastagságú üvegszálakkal való megerősítése magas hajlításállóságot és a véletlen törés, illetve repedés elleni ellenállóképességet biztosít.

Fényvisszaverés

A fedőréteg típusától függően a panelek fényvisszaverő képessége 75-95%-os, mely kellemes és szórt fényt nyújtanak.

SKY PANEL katalógus letöltés

Vissza