Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Tisztelt Látogató!

 

Örülünk, hogy meglátogatott bennünket és érdeklődik termékeink után. Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk Társaságunkat, termékeinket!

Társaságunk 2006-ban kezdett el foglalkozni a modern, de a mai napig alternatív technológiának minősülő gipsz alapú termékek forgalmazásával Magyarországon a szárazépítészet jegyében.

Társaságunk alaptevékenysége építőanyagok kereskedelme, ezen belül olyan korszerű, ÖKOTUDATOS, alternatív építőipari termékek forgalmazása, amely egyedülálló Magyarországon, illetve a Közép-Kelet-Európai régióban.

Jelmondatunk: Az ökotudatos építésért!

Mit, jelent ez számunkra?

Igyekszünk a saját eszközeinkkel mindent megtenni annak érdekében, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után, hogy gyermekeink is biztonságban és egészségben élvezhessék az élet szépségeit!

Fontos számunkra, hogy a termékek - gipsz válaszfal, gipszpor - adta lehetőségeket, mint előnyt át tudjuk adni partnereinknek.

Céljaink érdekében termékeinket 100 %-ban az Európai Unió területén gyártatjuk, ezzel is garantálva a minőséget és a termékekkel kapcsolatos megbízhatóságot.

Kiemelt jelentőségű társaságunknak, hogy termékeinket környezettudatosan, minél kevesebb energiahordozó felhasználásával állítsuk elő, ügyelve a környezetre a gyártás folyamán is!

Fontos számunkra, hogy termékeinkkel minden kedves Partnerünk a lehető legnagyobb mértékben elégedett legyen, hiszen célunk a hosszú távú, kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolat kialakítása.

Gipsz alapú termékeink a legmodernebb számítógép vezérelt automata gépsorokkal készülnek, kiváló Hangszigetelő képességgel (hagszigetelő válaszfal) és Tűzbiztossággal (tűzálló gipsz válaszfal) rendelkeznek, ezzel egyedülálló minőséget honosítunk meg a magyarországi építőanyag piacon.

Szeretnénk elérni azt, hogy az ár mellett a minőség is kiemelkedő szempont legyen a jövőben tervezendő és kivitelezendő beruházásokban.

Ismerje meg termékeinket, válassza az Önhöz leginkább közelálló, magas minőségű Albagips Rendszerek egyikét, mely biztosítja Ön és megrendelője számára a korszerű, gyors, biztonságos és környezetbarát technológiát versenyképes áron!

Termékeink használatával Ön is hozzájárul az Ökotudatos építés elterjedéséhez Magyarországon!