Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Környezetbarát

A természetes, ásványi gipszet külszíni fejtéssel termelik ki, a lehető legkevesebb környezetterhelés mellett, hiszen a gyár – amely a gipszanyagot feldolgozza- a gipsztelep mellé épült.

A természetes, ásványi gipsz semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, feldolgozása során nem kap adalékot – tisztán kerül forgalomba. Ez a tisztaság jellemzi az összes Albagips terméket, legyen szó gipsz válaszfalról, vagy akár gipszporokról.

Az ásványi gipsz ezen kívül rendkívül jó élettani tulajdonságokkal rendelkezik. Páradiffúziós képessége révén képes szabályozni, ezáltal optimalizálni az élettér nedvességtartalmát, képes párát elnyelni, majd visszapárologtatni azt, szárazabb körülmények között. A megfelelő páraháztartás biztosítása energia megtakarítással is párosul, az alacsonyabb fűtési költségekből adódóan.  A lélegző falak elengedhetetlenül szükségesek egy jó minőségű élettér kialakításához.

Az ökotudatos szemléletmód - legyen szó akár életfolyamatról, akár egy építkezés közbeni anyaghasználatról - mindig szem előtt tartja azt a körfolyamatot, amelyben az anyagok és az energiák ciklikussága egy tökéletes kört zárnak be; azaz a természetből kinyert nyersanyagok felhasználás, beépítés után – életciklusuk végén, károkozás nélkül tudnak visszakerülni a természetbe.

Az Albagips Exim Kft. ezt a kitűzött célt képviselte eddig és képviseli a jövőben is olyan termékek forgalmazásával, melyek mind előállításukban, mind használatuk közben is ügyelnek erre a körfolyamatra.

Vissza