Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Régi minőség - új köntösben

 Az Albagips Exim Kft. arculatváltása nem csupán egy reklámfogás. A logó és a honlap megújításával egy olyan aktualitásra szeretnénk reflektálni, amely egyre többünket foglalkoztat: a környezetünk élhetőbbé, zöldebbé tételével.

Fontos, hogy ne csak szlogen legyen, hogy a „Földet az unokáinktól kaptuk kölcsön”, hanem így is érezzük azt – és ennek megfelelően cselekedjünk.

Megtehetjük ezt akár az életmódunk –sokunknál gyökeres- megváltoztatásával, vagy akár a környezetünk másféle kialakításával, de mindenképpen tudatosabban, gondolva a saját-, és leszármazottaink jövőjére is.

Mit jelent az, hogy ökotudatos?

Egy olyan gondolkodásmód és aszerinti cselekvés, amely ügyel a környezeti egyensúly megtartására. Az ökotudatos szemléletmód - legyen szó akár életfolyamatról, akár egy építkezés közbeni anyaghasználatról - mindig szem előtt tartja azt a körfolyamatot, amelyben az anyagok és az energiák ciklikussága egy tökéletes kört zárnak be; azaz a természetből kinyert nyersanyagok felhasználás, beépítés után – életciklusuk végén, károkozás nélkül tudnak visszakerülni a természetbe.

Az Albagips Exim Kft. ezt a kitűzött célt képviselte eddig és képviseli a jövőben is olyan termékek forgalmazásával, melyek mind előállításukban, mind használatuk közben is ügyelnek erre a körfolyamatra.

A természetes, ásványi gipszet külszíni fejtéssel termelik ki, a lehető legkevesebb környezetterhelés mellett, hiszen a gyár – amely a gipszanyagot feldolgozza- a gipsztelep mellé épült. A természetes, ásványi gipsz semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, feldolgozása során nem kap adalékot – tisztán kerül forgalomba.

Ez a tisztaság jellemzi az összes Albagips terméket, legyen szó gipsz válaszfalról, vagy akár gipszporokról.

Ami a beépítést illeti, az ásványi gipsz rendkívül jó élettani tulajdonságokkal rendelkezik. Páradiffúziós képessége révén képes szabályozni, ezáltal optimalizálni az élettér nedvességtartalmát, képes párát elnyelni, majd visszapárologtatni azt, szárazabb körülmények között. A lélegző falak elengedhetetlenül szükségesek egy jó minőségű élettér kialakításához. Ettől függetlenül nem kell a gipsz nedvességre való reagálásától sem tartanunk, hiszen kapható olyan gipsz válaszfalelem is, amely teljesen vízálló.

Megújult honlapunkkal szeretnénk segíteni Önnek jobban megismerni a természetes ásványi gipszet, mint egy rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező építőanyagot. Menüpontjaink alatt tájékozódhat a gipsz általános tulajdonságáról ugyanúgy, mint annak beépítési lehetőségeiről. Megtudhatja, miért lehet a legjobb választás öko-, vagy bioházak építésénél, vagy akár arra a kérdésre is választ kaphat, hogy miért lehet jobb a gipsz válaszfalelem a gipszkartonnál.

Tájékozódjon kedvére. és tegyen Ön is az Ökotudatos építésért!

Vissza