Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Hangszigetelő

Termékeink kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, amely lényegében a természetes ásványi gipsz anyagtulajdonságaiból ered.

A 25 mm vastag és 25 kg/m2 súlyú válaszfal lap már masszív anyagánál fogva eleve kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Sőt, a gipszre jellemző mikroporózus szerkezetnek és a rostokban gazdag laptestnek köszönhetően a válaszfalrendszer a hangszigetelés elérhető maximális szintjét biztosítja. Egy második réteg hozzáadásával a garantált hangszigetelő érték 41 dB-től több mint 60 dB lehet, bár ez valamelyest vastagítja a falat. A hangszigetelésre vonatkozó tanúsítvány kérésre elérhető.

Vissza