Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Családi házak


Már megépült családi házakról készült képeket találhat itt, amelyekbe termékeinket építették be. A felsorolás nem teljes - bővebb referencialistánkat kérje munkatársunktól.

Már megépült családi házakról készült képeket találhat itt, amelyekbe termékeinket építették be. A felsorolás nem teljes - bővebb referencialistánkat kérje munkatársunktól.


Többlakásos társasházak

Nézze meg, milyen társasházak épültek az Albagips termékeinek alkalmazásával. A felsorolás nem teljes - bővebb referencialistánkat kérje munkatársunktól.


Középületek


Az Albagips termékei szigorú követelményeknek is eleget tesznek. Tájékozódjon termékeink használatával készült középületekről. A felsorolás nem teljes - bővebb referencialistánkat kérje munkatársunktól.


Ipari épületek

Különleges és speciális felhasználást is lehetővé tesznek termékeink. Nézze meg, milyen ipari épületekbe kerültek beépítésre az Albagips termékek. A felsorolás nem teljes - bővebb referencialistánkat kérje munkatársunktól.