Albagips Exim Kft. 8000 Székesfehérvár, Rahói utca 1.
tel: 22/312 200 | info@albagips.hu | fax: 22/500-106
youtube
Ha Ön építkezni szeretne és kíváncsi egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró, természetes építőanyagra, ismerjen meg bennünket és termékeinket. Általános termékismertető, szakmai tanácsok, információk itt találhatók.
Ha Ön építész, belsőépítész, vagy tervezőmérnök itt találhat termékeinkről részletes bemutatást. Ezen kívül hasznos információkat, minősítéseket, műszaki adatokat, csomóponti megoldásokat is erre a fülre kattintva érhet el.
Ha Ön kivitelező, erre a fülre kattintva találhatja meg az Ön számára fontos kivitelezési tudnivalókat és szakmai információkat. Egyéb szerkezeti megoldásokról és szakmai továbbképzéseinkről ugyanitt olvashat.

Antibakteriális

Általánosan elismertek a gipsz, mint építőanyag kiváló tulajdonságai. A gipsz teljes mértékben természetes építőanyag, amelyet mésztartalmú kőzet egyszerű égetésével nyernek.

Az általunk gyártott termékek a legjobb minőségű alapanyagot adó bányákból nyert gipszből készülnek, sem szerves, sem kémiai adalékok nem kerülnek hozzáadásra. Mindezek miatt ajánljuk termékeinket bioépületek kivitelezésénél való felhasználásra is.

Természetes, ásványi gipszből készült termékeink semmiféle szerves vagy kémiai adalékot nem tartalmaznak, és abszolút mentesek leváló, lebegő mikroszálaktól. A fentiekből következően válaszfal és álmennyezeti rendszereink abszolút atoxikusak, mindemellett antibakteriálisak, ezért különösen alkalmasak kórházak, bölcsődék, iskolák, különböző élelmiszeripari létesítmények, stb. építésénél való felhasználásra.

Vissza